Пятница, 20 сентября 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно
Ось що трапилося в останній день Олімпіади

Ось що трапилося в останній день Олімпіади


Олімпійська панорама. 10-11 серпня. Під час змагань у Парижі  в 1/8 фіналу українська борчиня Ірина Коляденко здолала представницю Монголії Орхон Пуревдорж (8:7), у чвертьфіналі перемогла болгарську спортсменку Біляну Дудову (7:3), а у півфіналі переграла Айсулу Тинибекову з Киргизстану. 

Втім, у фінальній сутичці за золото українка розгромно програла Мотокі Сакурі з Японії з рахунком 1:12. Ірина відкрила рахунок наприкінці другої хвилини сутички, адже Мотокі поступилася балом за пасивність. Трьома атаками до кінця періоду японка перехопила лідерство та вийшла вперед 1:6. Протягом другого періоду Мотокі збільшила свою перевагу і довела рахунок до 1:12. 

В період з 10 по 11 серпня українські спортсмени в інших видах спорту медалей не здобували.  

Український стрибун у воду Олексій Середа у стрибках у з 10-метрової вежі посів восьоме місце. 

Команда з художньої гімнастики в складі: Діана Баєвої, Аліни Мельник, Марії Височанської, Валерії Перемети та Кіри Ширикіної у командному багатоборстві посіли сьоме місце.  

Українки після вправ з п'ятьма обручами йшли на другому місці, але у вправах з трьома стрічками та двома м'ячами припустилися кількох втрат предметів і отримали найнижчу оцінку.

Стрибун Олег Дорощук став шостим у фіналі стрибків у висоту. Олег завершив виступи з результатом 2.31 метра, що стало для нього особистим рекордом.

Українські синхроністки Марина та Владислава Алексіїви за підсумками технічної та довільної програми стали п’ятими серед дуетів в артистичному плаванні.

Український борець вільного стилю Муразі Мчедлідзе у «бронзовій» сутичці поступився азербайджанцю Магомедхану Магомедову.

Олександр Молибога


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/