Пятница, 20 сентября 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно
Ситуація з торфозаводом на Чернігівщині — критична

Ситуація з торфозаводом на Чернігівщині — критична


Голова профспілки державного підприємства «Чернігівторф» Андрій Страхов звернувся до начальника Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслава Чауса та голови обласної ради Олени Дмитренко.

У своєму зверненні від імені трудового колективу просить обласну владу оперативно посприяти у вжитті невідкладних заходів щодо збереження Смолинського торфобрикетного заводу.

Як стало відомо Фонд держмайна готує завод до приватизації. Це, на думку керівництва та колективу підприємства, призведе до призупинення його діяльності. Для прикладу Андрій Страхов розповів про аналогічну ситуацію на Волині. Там, на відміну від нашого регіону, керівники області проявили здоровий глузд і не дозволили зацікавленим особам приХватизувати державне підприємство «Волиньторф». А тому профспілковий лідер просить керівників області негайно втрутитися в ситуацію й задіяти всі важелі впливу.

Колектив бачить два варіанти виходу з ситуації, яка склалася — або завод передати у власність Гончарівській територіальній громаді (завод розташований на території цієї громади), або ж передати у відання Чернігівської обласної ради.

 

Подробиці  у відеозверненні:


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/