Суббота, 21 сентября 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно
Лідери Великобританії та України виступили перед народними депутатами

Лідери Великобританії та України виступили перед народними депутатами


3 травня 2022 року лідери Великої Британії та України виступили перед народними обранцями. Потужні промови!

Президент України Володимир Зеленський 3 травня подякував лідеру Великої Британії Борису Джонсону та всьому народу Сполученого Королівства.

«За слова, які ми чуємо. За дії, які ми бачимо. За підтримку, яку ми відчуваємо. За допомогу, яку ми реально отримуємо. За перемогу, яку ми разом точно здобудемо!», — підкреслив глава української держави.

3 травня перед депутатами Верховної Ради виступив з промовою Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон та Президент України Володимир Зеленський.

Глава держави звернувся не лише до народу Великобританії, а й також до народних депутатів

«Ви є частиною великого українського війська. Ваш фронт – це законодавче поле, на якому ви маєте працювати для нашого народу, для кожного з нас, для нашої держави, для нашої перемоги. Як наша армія, як і вся країна. Працювати 24/7. Без вихідних, без зайвих емоцій, гасел тощо. Сьогодні у нас із вами одна партія, і ця партія – Україна. Одна фракція – Україна. У нас одна монобільшість – Україна. Єдина, сильна, незалежна»,— наголосив Зеленський.

Пряма мова:


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/