Вторник, 30 апреля 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно

Всеукраїнський арт-фестиваль «Територія душі». Відео-фото


23 грудня у Чернігівському музеї сучасного мистецтва «Пласт-Арт» відбулося відкриття Всеукраїнського арт-фестивалю «Територія душі». 

Відкрили виставку настоятель Катерининської церкви отець Роман, перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, мистецтвознавець Дмитро Корсунь.

Свої творчі роботи представили 26 авторів з багатьох регіонів України, а також з Києва.

Серед них вже й досить відомі творці образотворчого мистецтва: Алла Алєксєєва, Анатолій Фурлет, Ольга Соловйова, Петро Лебединець, Сергій Марус, Оксана Левчишина, Оксана Стратійчук, Євген Шаповалов, Леонід Бернат, Валентина Єсіпова, Віолетта Монсевич, Олександр Левич та інші.

S1580158

S1580149

S1580151

S1580171Валентин Мельничук від імені голови обласної ради та себе особисто привітав присутніх з відкриттям прекрасного творчого фестивалю, який вже сьомий рік поспіль крокує по древній Сіверській землі, і відомий не лише в області, але й далеко за її межами та перетворився на одну з центральних подій культурного життя краю.

S1580168

S1580197

S1580236

S1580267За словами першого заступника голови обласної ради, музей «Пласт-Арт» об'єднує непересічні таланти з усієї України та реалізує перспективні творчі проекти майстрів сучасного образотворчого мистецтва. Підтвердженням цьому є мистецький фестиваль «Територія душі», який перетворив музей на творчий майданчик для художників, фотографів, скульпторів.



Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/