Суббота, 21 сентября 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно

Ось так лікарі з Чернігова привітали багатодітну родину 


Колектив Чернігівського обласного онкологічного диспансеру прийняв рішення привітати з Днем святого Миколая багатодітну родину Сусло, яка на сьогодні виховує восьмеро дітей, мешкає вона в с. Замглай Ріпкинського району. Багатодітній родині до свят передано продукти, серед них, звичайно ж, і солодощі для дітей.

Ольга Фадіївна Сусло, мати дітей, продовжує залишатись членом колективу попри те, що перебуває в декретній відпустці. Жінка в будь-який момент може продовжити свою трудову діяльність.

Як зазначив головний лікар Чернігівського обласного онкологічного диспансеру Валерій Зуб, який особисто відвідав родину, проблеми цієї сім’ї – на його постійному контролі.

* Від імені нашого колективу я висловлюю надію, що наші подарунки будуть смакувати родині. Особисто я розумію, як це важко – піднімати дітей. Бо я сам батько трьох. Тому бажаю родині розуміння. А Ольгу Фадіївну будемо чекати на роботі, – зазначив Валерій Олексійович.

Уляна Ковальчук


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/