Пятница, 18 октября 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно
Поштові оператори Європи ввели проти пошти росії та білорусі суворі санкції

Поштові оператори Європи ввели проти пошти росії та білорусі суворі санкції


Генеральна Асамблея PostEurop у Белграді 16 жовтня 2024 р. прийняла рішення про остаточне виключення пошти росії та пошти білорусі з Асоціації європейських державних поштових операторів. Нагадаємо, що членство цих організацій було призупинене у 2022 році через військову агресію росії проти України та подовжене в 2023 році.

Санкції, за які сьогодні проголосували поштові оператори Європи, остаточно позбавляють росію та білорусь можливості брати участь у міжнародних поштових ініціативах PostEurop, зокрема співпраці у сферах логістики та митниці.

“Пошти країн, де одна щодня руйнує мирну інфраструктуру та вбиває невинних людей, а інша стоїть поруч, не мають права бути частиною цивілізованої європейської поштової спільноти. Вони скоріш належать до іншої спілки, яку можна назвати «РІПКА» (росія, іран, північна корея, афганістан) які тягнуть людство в минуле. Ми дякуємо європейським колегам, які підтримали нашу позицію у 2022 році та остаточно закріпили її сьогодні. Укрпошта продовжить і надалі добиватися, щоб жодна установа країни-терориста не могла працювати в цивілізованому світі”, — зазначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

PostEurop — це асоціація, яка з 1993 року представляє європейських поштових операторів. Це офіційно визнаний Регіональний Союз у межах Всесвітнього поштового союзу (ВПС). Її 55 членів у 53 країнах та територіях колективно обслуговують 175 000 поштових відділень, надають роботу 2 мільйонам людей та щодня з'єднують 800 мільйонів користувачів поштових послуг.

За інформацією АТ «Укрпошта»


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/