Воскресенье, 29 сентября 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно
Охорона прийняла під свій захист Козелецький районний суд

Охорона прийняла під свій захист Козелецький районний суд


Територіальне управління Служби судової охорони у Чернігівській області 20 липня прийняло під свій захист Козелецький районний суд.

Установа стала 28 об`єктом системи правосуддя Чернігівщини, де за громадський порядок відповідатиме Служба судової охорони.

Під час церемонії взяття суду під охорону, начальник територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області полковник Служби Олександр Рибак, представив колективу суду нових співробітників. Керівник підкреслив, що навіть у такий складний для країни час судова охорона продовжує виконувати свої зобов`язання.

У той час, коли наші Збройні Сили виборюють право українського народу на мирне і вільне життя, ми гідно тримаємо ввірений нам державою фронт, забезпечуючи громадський порядок у приміщеннях судів, захищаючи безпеку кожного, хто тут перебуває, — наголосив Олександр Рибак. — Впевнений, що наші співробітники нестимуть службу пильно та професійно і в повній мірі виправдають вашу довіру й сподівання.

У своєму вітальному слові голова Козелецького районного суду Тарас Іванюк підкреслив, що підтримання громадського порядку та безпека всіх учасників судових засідань є одним із ключових чинників довіри суспільства до правосуддя. Він привітав новопризначених співробітників з початком несення служби та запевнив у підтримці та сприянні в процесі службової діяльності.

Не порушуючи доброї традиції, судові охоронці вручили голові суду символічну табличку-гравертон, а жіночому колективу – квіти.

Наталія Свириденко


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/