Вторник, 24 сентября 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно
Нагороди в Україні та Шотландії отримала журналістка з Чернігівщини

Нагороди в Україні та Шотландії отримала журналістка з Чернігівщини


Журналістка, письменниця Олександра Гостра мешкає на Чернігівщині – в мальовничій Талалаївці, а вже відома далеко за межами Придесення. Бо вона – Людина напрочуд талановита, цікава, патріотична, чуйна та шляхетна. Одне слово – Особистість! Пише, як дихає, – щиро, емоційно, розумно. Тому її дуже люблять і шанують читачі в Україні та за кордоном. Адже матеріали від Олександри Гострої – це завжди найвищий рівень майстерності.

У нашому виданні постійно друкується ця обдарована журналістка. Тож ми від душі, сердечно вітаємо пані Олександру із заслуженими та почесними міжнародними нагородами.

Отже, за поданнями Міжнародної літературно-мистецької Академії України, котра об’єднує відомих письменників, журналістів, перекладачів, науковців, митців, державних і громадських діячів із 70 країн, наша землячка Олександра Гостра нагороджена престижними міжнародними преміями імені Пантелеймона Куліша (Україна) та Роберта Бернса (Шотландія).

Олександра Гостра з родиною

Зичимо Вам, дорога пані Олександро, здоров’я, любові, добра, радості, миру, Перемоги та нових творчих вершин. Живіть і пишіть довго та щасливо!

Родинна світлина


Олександра Гостра з родиною

Публікації авторки-лауреатки Олександри Гострої у нашому виданні: 

Перед відходом в інший світ жінка повідала чоловікові свою образу

Хустка з бабусиної скрині

Щемлива історія з життя двох людей

Рідні діти розлучили стареньких батьків


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/