Пятница, 27 сентября 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно
Футбольний клуб «Чернігів» — «Скорук»: бойова нічия! 

Футбольний клуб «Чернігів» — «Скорук»: бойова нічия! 


У рамках першого туру Чемпіонату України у Першій лізі футболісти ФК «Чернігів» на місцевому стадіоні «Юність» 27 серпня приймали «Скорук» із селища Томаківка Нікопольського району Дніпропетровської області. 

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни. 

Слід зазначити, що на матчі в Чернігові були присутні президент Української асоціації футболу – Андрій Павелко та президент Професійної футбольної ліги – Олександр Каденко. 

В першій половині гри обидві команди демонстрували обережну, рівну гру. Лише наприкінці тайму чернігівці створили декілька небезпечних моментів біля воріт суперника. 

На початку другого тайму гості відкрили рахунок. Денис Сорока, скориставшись непорозумінням воротаря чернігівців Олександра Ширая із захисниками, спрямував м'яч у ворота. 

Господарі намагалися вдалося зрівняти рахунок і їм це вдалося лише на 90-й хвилині. Роман Вовк у штрафному майданчику гостей виконав передачу на В'ячеслава Койдана, але гравець «Скорука» Денис Сорока зрізав м'яч у власні ворота.     

 На післяматчевій прес-конференції головний наставник ФК «Чернігів» Валерій Чорний зазначив: 

— Був хороший бойовий матч. Ми контролювали гру, але через помилки воротаря і захисників пропустили першими. Втім, чернігівські футболісти не знітилися і зрівняли рахунок. Матч другого туру Чемпіонату України в Першій лізі ФК «Чернігів» проведе на виїзді проти команди «Гірник-Спорт» із Горішніх Плавнів.  

Результати матчів 1 туру

Група Б:

ФК «Чернігів» –  «Скорук» (Томаківка) 1:1. 

«ЛНЗ» (Черкаси) — «Оболонь» (Київ) 0:0.  

«Металург»  (Запоріжжя) – «Кремінь» (Кременчук) 3:3. ФК «Полтава» — «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) перенесено.  

Група А: «Буковина» (Чернівці) — «Епіцентр» (Кам'янець-Подільський) 1:2. 

«Карпати» (Львів)ФСК «Маріуполь» 3:0. «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) «Полісся» (Житомир) 0:3. «Діназ» (Вишгород) – «Нива» (Тернопіль) 1:1.

Олександр Молибога, спеціально для видання bilahata.net

Запис матчу тут:


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/