Суббота, 28 сентября 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно

«Веселий урок футболу» для дітей-сиріт відбувся на Чернігівщині


Сто двоє вихованців із дванадцяти шкіл-інтернатів Чернігівської області відпочивають нині у дитячому оздоровчому таборі «Зміна», який знаходиться у селищі Седнів Чернігівського району.

Саме вони стали учасниками «Веселого уроку футболу», проведеного за ініціативи Чернігівської обласної федерації футболу Допомогу у проведенні веселих спортивних змагань надали тренери та вихованці СДЮШОР «Юність», футболістки жіночої команди «Єдність» (Плиски).

Цікаві майстер-класи, завзяття у виконанні поставлених тренерами-волонтерами завдань, футбольних матч між командою волонтерів СДЮШОР «Юність» та вихованцями шкіл-інтернатів, щирі посмішки юних відпочивальників – все це доповнило тепло сонячного дня.

Не з пустими руками приїхали і гості. Футбольні м’ячі, манішки для тренувань, футбольні сувеніри та солодощі привезли із собою відвідувачі табору. Переможці футбольних конкурсів отримали пам’ятні подарунки не тільки з рук голови федерації Геннадія Прокоповича, а й з рук екс-гравця збірної команди України з футболу Сергія Доценка, голови Асоціації ветеранського футболу – колишнього воротаря київського «Динамо» Юрія Грузнова та інших почесних гостей.

Подякою гостям за цікавий спортивний захід став танок найменших юних відпочивальників.

Оксана ОНИЩЕНКО


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/