Вторник, 30 апреля 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно

Сім помилкових переконань про гроші


Наш постійний автор публікацій на різні теми, в т.ч. і про взаємини чоловіків і жінок, пропонує подумати нам всім трошки над тим, без чого, особливо в нинішній час, практично не проживеш і навіть не проіснуватимеш.

І так, сім помилкових переконань про гроші:

Перше помилкове переконання — великі гроші дістаються тільки тяжкою працею. Якщо це твердження засіло в твоїй голові, ти все життя будеш виконувати важку роботу і отримувати мізерну зарплату. Такою установкою ти блокуєш для себе можливість заробляння великих грошей. Насправді заробити великі гроші дуже легко — треба тільки впустити цю думку в свідомість і увімкнути розум для їх заробляння!

Ермолаев 2Друге помилкове переконання — гроші в житті не головне. І це твердження заважає тобі впустити в своє життя гроші, а з ними і щастя! Гроші — це своєрідне мірило твоєї цінності для Абсолюту. І якщо у тебе немає грошей — значить, ти нічого не вартий. Повір, гроші дуже велика цінність! За допомогою грошей ти можеш отримати всі задоволення, які дарує тобі життя і подарувати щастя своїм коханим і близьким.

Третє помилкове переконання — гроші псують людину. Якщо ти так вважаєш — ти  на всі 100% неправий. Всі мільйонери і мільярдери — розумні і самодостатні люди. У них набагато менше зла, ніж в озлоблених малозабезпечених людях, бомжів або алкоголіків.

Не менш сумнівно і четверте твердження — чесною працею грошей не заробиш. Навпаки, саме таким чином і заробляються величезні статки. Корисну справу, потрібну людям завжди приносчь великі гроші своєму засновнику.

ЕрмолаевП'яте помилкове переконання про гроші — соромно бути багатим, коли навколо нас стільки жебраків. Навпаки, багатим бути приємно! Ти можеш дозволити собі подорожувати, насолоджуватися життям, піклуватися про своїх близьких. А в тому, що більшість людей навколо тебе бідняки — в цьому тільки їхня провина. Кожен сам творець своєї долі.

Шосте невірне переконання про гроші — якщо гроші є, їх треба зберегти на «чорний» день. Навіщо ж так чинити? Навпаки, гроші потрібно вкладати в справу і тоді вони будуть робити ще більше грошей. І «чорний» день не наступить ніколи!
І, нарешті, найпоширеніше і саме мерзенне помилкове переконання — жебраком народився, жебраком і помру — проти долі не попреш! Відмінний спосіб перекласти відповідальність за своє життя на зовнішні обставини. Так міркують ті, хто не хоче нічого робити. Насправді, як показує практика, більшість всесвітньо відомих мільярдерів — вихідці з бідних сімей.

Олександр Єрмолаєв, СТИЛЬНЕ місце для СТИЛЬНИХ людей ♀♂ http://ok.ru/statuskino


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/