Вторник, 30 апреля 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно

Правопорушники не здійснили своїх планів завдяки діям поліції охорони


19 грудня близько опівночі наряд груп затримання отримав сигнал проїхати за вказаною адресою до АЗС та перевірити причину спрацювання системи охоронної сигналізації.

Про це редакцію повідомили в Управлінні поліції охорони в Чернігівській області.

На місці з’ясувалось, що кнопкою виклику поліції скористались працівники станції, які потребували допомоги, щоб втихомирити клієнта. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік вимагав продати алкогольні напої, що суперечить закону, який забороняє продаж спиртних напоїв після 22 години. На зауваження та застереження поліцейських чоловік не реагував. Щоб поставити крапку в цій ситуації правопорушника доправили в міський відділок поліції.

Наступний сигнал надійшов 21 грудня з супермаркету. По прибуттю правоохоронці встановили, що чоловік намагався покинути заклад не розрахувавшись за придбаний товар, а саме — каву вартістю 201 грн. Для з’ясування обставин події та винесення відповідного рішення чоловіка доправили в відділок поліції.

До речі, системи охоронної сигналізації в наш час є не розкішшю, а необхідністю. Лише її наявність змушує задуматись більшість злодіїв щодо вчинення протиправних діянь, а оперативність реагувань правоохоронців – доведена роками.

Ірина БОНДАРЧУК


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/