Четверг, 28 марта 2024   Підпишіться на отримання новин  RSS  Лист редактору
Популярно

Вони створюють пісні, щоб наповнити музику новим звучанням. Відео


У Чернігові, напередодні 8 березня, молоді й завзяті артисти групи «Голос душі» подарували свої музичні твори й продемонстрували неабиякі музичні здібності своїм шанувальникам.  

− Ми створюємо пісні, щоб наповнити музику звучанням, яке ми чуємо в наших серцях, і щоб донести цей порив душі до Вас, дорогі й улюблені слухачі! – саме так висловилася про свою групу «Голос душі» її керівник і солістка Ольга Швед із Чернігова.

І їм, як на мене, це вдається. До речі, Ольга сама пише музичні твори і вірші.

Слухаючи різноманітні їхні пісні, я подумки збагнув, що для молодих артистів такі виступи є своєрідним майданчиком. Бо такі здібні хлопці та дівчата обов`язково зійдуть на музичний олімп. Звичайно, що не все одразу, а крок за кроком, але їм вдасться подолати будь-які перепони для здійснення своїх мрій та бажань. Про це якраз вони й співають. І не лише про це. Їх захоплює якесь дивовижне сплетіння нестандартного музичного мислення й такого ж виконання. Відчувається, щоправда, інколи (як мені здалося) деяка невпевненість. Але таке відчуття й зрозуміле, адже це лишень початок їхньої творчості. До того ж, а це неодмінно проглядається теж, чарівній Ользі вдалося досить уміло підібрати, хоча й молодих, але вже віртуозів-музикантів. Тож відтепер такому колективу і перешкоди до злету долати буде набагато легше.

А відбувся авторський вечір Ольги Швед та її групи «Голос душі» у чернігівському затишному кафе «БлінCHIKI».

До складу групи увійшли:

Руслан Швед – гітара,

Олександр Чистяков – акордеон,

Сергій Носов − бас-гітара,

Марина Штурмаревич, Олександр Ященко – перкусія,

Анастасія Царенко – клавіші,

Роман Лисенко − флейта, саксофон,

Сергій Хололеєнко − губна гармошка

Інтернет-сторінка групи «Голос душі»: https://vk.com/o_shved

Снимок2

Снимок1

Снимок3

Снимок4

S1910016

S1910020

S1910022

Сергій ВІТЕР, спеціально для видання bilahata.net


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

© 2024 Біла хата
Наші матеріали розміщувати в інших виданнях дозволяється лише при умові зазначення гіперпосилання публікації на сайті http://bilahata.net/